Ribeye med bønne/pastinak fritter og grillede tomater

Energiinformation

  • Energi 2349 kJ
  • Energi 559 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrat 12 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Snit estragon og skalotteløg fint, kom det i en gryde med eddike og lad det simre i ca. 15 min. indtil løgene er møre. Køl det ned og rør det sammen med mayonaise og skyr. 

  • 2

    Rens bønner og skær pastinak i tynde aflange stænger og bland det sammen med fintrevet hvidløg, olivenolie, salt og sort peber. 

  • 3

    Bag i forvarmet ovn på 220° i ca. 15 minutter indtil det er gyldent og sprødt. 

  • 4

    Skær tomater i halve og grill dem på en varm grill i ca. 6 minutter. 

  • 5

    Krydr kødet godt med salt og sort peber og smør det med olie. Grill det på en varm grill i ca. 2 min. på hver side. 

  • 6

    Anretning

    Anret kødet med bønne/pastinak fritter og bearnaise dip.

  • {{recipeDoneText}} Ribeye med bønne/pastinak fritter og grillede tomater

Tip

Ribeye kan fint erstattes med stegt eller grillet fisk.

Opskriften er udviklet af