Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med olie, salt og peber. Steg begge sider i 4-5 minutter på en grillpande eller på grillen udenfor. 
  • 2 Steg også skiver tørsaltet bacon på panden. 
  • 3 Tilsæt skiver af kartoffel, almindelig løg, rødløg, grove stykker rabarber og halverede asparges og lad det hele grille sammen. 
  • 4

    Dressing

    Vend ingredienserne sammen i en skål og rør det godt sammen til en dressing. Asparges skal skæres i små, fine skiver og vendes med i. 
  • 5 Anret det færdigstegte stykke kød på en tallerken med de grillede grøntsager og den rørte dressing. Afslut med accaciehonning, citronsaft og frisk basilikum. 
  • {{recipeDoneText}} Grillet ribeye med rabarber, kartofler og bacon

Opskriften er udviklet af