Grillet kylling til Cæsar salat med fine ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10.5 g.
  • Kulhydrater 9.6 g.
  • Fedt 7.3 g.
  • Energifor./ pers 643 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Rør skyr med mayonnaise og parmesanost og smag den til med citronsaft, salt og peber. 
  • 2 Del, skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 3 Man kan enten bruge friskbælgede ærter, eller frosne. Anvendes frosne, hældes de i en skål, dryppes med rapsolie, drysses med lidt salt. Overhældes med kogende vand, står et minuts tid og vandet hældes fra og ærterne afdrypper i en sigte. 
  • 4 Dup kyllingekødet tørt, pensl det med grill-olie/barbeque – eller olivenolie – og grill det (Grill-olie, se under Snacks og tilbehør) 
  • 5 Skær brødet i stænger, pensl det med olivenolie, gnid det med hvidløg og grill det. 
  • 6 Vend salaterne og ærterne med cremen og anret dette med kylling og brødstænger.
  • {{recipeDoneText}} Grillet kylling til Cæsar salat med fine ærter

Tip

Man kan gøre måltidet mere fedtfattigt, ved at reducere i mayonnaisemængde, eller helt undlade det.

Opskriften er udviklet af