Grove små opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Brioche hotdogs med medister
25 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Pandestegte snackpebere med tomat og parmesan
15 min.
Osso buco med figner
1 t