Små nigellabrød

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret, tilsæt vandet og rør gæren ud heri.
  • 2 Bland salt, sukker, nigellafrø og ca. 300 g af melet i væsken.ognbsp;
  • 3 Ælt mere mel i, efterhånden som dejen kan tage det, men kun så længe, at den stadig er smidig.
  • 4 Ælt dejen blank på bordet.
  • 5 Kom lidt olie i skålen, vend dejen rundt i olien.
  • 6 Lad den hæve lunt til dobbelt størrelse et par timer.
  • 7 Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord og rul den ud i et rektangel med kagerullen. ognbsp; Fold dejen på langs i tre lag.
  • 8 Rul dejen ud igen i ca. 30ognbsp;x 25 cm og fold den igen i tre lag.
  • 9 Skær den lange dejstrimmel i 3-4 cm brede stykker.
  • 10 Efterhæves 30 min. på bageplade med bagepapir.
  • 11 Pensles med æg og drysses med nigellafrø.
  • 12 Sæt brødene på midterrillen i en 200° forvarmet ovn og bag dem 20-25 min. Afkøles på en rist.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Små nigellabrød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier