Grillkoteletter sprøde marinerede grøntsager opskrifter
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Courgette-suppe med frugt
Luksus Jomfruhummerpizza
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Laksesuppe
45 min.
Kyllingeoverlår m/grøntsager i cremet østerssauce
1 t
Filorulle med marcipan og æble
45 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Skinkemignon Saison
1 t
Marengskager
1 t, 30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Hjortemedaljoner med enebær
Kalvemedaljoner med polenta og glaserede gulerødder
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Stegt fisk med flødekogt fennikel
30 min.
Ris- og sellerifad med skinke
Pasta med ærter i cremet sauce
Salat med tallerkensmækkere
10 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Pasta med svinekød
20 min.