Grillkoteletter sprøde marinerede grøntsager opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Chili sin carne
Lynstegt oksekød med mange grøntsager
30 min.
Pastasauce med linser
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Bøgehattetærter med bønne-æblesalat og mandler
Kylling tikka masala med æbler
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Pocheret æg på sprød salat
30 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Rødbedesalat med pærer og blå ost
Vegetar grillspyd
15 min.
Onion bhaji med marinerede linser
40 min.