Gratin persillerod porre sennepsmarineret kål opskrifter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Kold nudelsalat med rejer, kål og mango
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Burger med okse bøf
45 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Hvidkålssalat
30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Kåldolmere med hakket oksekød
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Rød fiskesuppe
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Ølstegt svineskank
3 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.