Grønkål, parmesan, fløde, pasta opskrifter
Grønærtesuppe
30 min.
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Dark Side of the Moon
Mokkakonfekt
Tiramisu på patentglas
Marcipankage med flødeskum og mokkaglasur
Marengslagkage med mokka-valnøddecreme
Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær
Jordbærtiramisu
Moccatino
15 min.
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Mascarpone med blåbær og ahornsirup
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Espresso trøffel
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Muslinger a la creme
Svensk sildesalat
20 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.