Marcipankage med flødeskum og mokkaglasur

Marcipankage med flødeskum og mokkaglasur

Marcipanen giver denne kage en lækker konsistens og tilføjer en behagelig sødme. Marcipankagen her egner sig perfekt til eftermiddags- eller aftenkaffen og får godt modspil af en god klat flødeskum! 

Sådan gør du

  • 1 Rør smør og sukker sammen.
  • 2 Pisk æggene i et ad gangen.
  • 3 Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør i æggeblandingen.
  • 4 Riv marcipanen og vend i.
  • 5 Kom dejen i en smurt springform (22-24 cm).
  • 6 Bag kagen i ca. 45 minutter ved 175º på midterst rille.
  • 7 Afkøl kagen helt.
  • 8 Pisk fløden til skum og rør glasuren sammen.
  • 9 Skær kagen i mindre stykker.
  • 10 Top med flødeskum og glasur.
  • 11 Pynt med mandel og server.
  • {{recipeDoneText}} Marcipankage med flødeskum og mokkaglasur

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier