Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær

Tiramisu er en italiensk dessertklassiker, som traditionelt laves med kaffe og alkohol som f.eks. cognac eller Amaretto. Vi laver den i en børnevenlig version med Nutella og syltede kirsebær.  

Sådan gør du

  • 1 Kom kaffe og Nutella i en skål og rør sammen. Lad blandingen afkøle.
  • 2 Kom mascarpone og fløde i en skål sammen med vaniljesukker.
  • 3 Pisk det sammen til en creme.
  • 4 Læg seks kiks i en lille form.
  • 5 Hæld halvdelen af kaffe- og Nutellablandingen henover.
  • 6 Fordel de seks spiseskeer syltede kirsebær herover.
  • 7 Læg halvdelen af flødeblandingen henover.
  • 8 Læg nu de seks kiks over fløden og hæld kaffeblandingen på.
  • 9 Fordel resten af flødeblandingen herpå.
  • 10 Kom kakao i en lille sigte, og sigt kakao over fløden.
  • 11 Sæt tiramisu i køleskab 4-5 timer eller natten over.
  • {{recipeDoneText}} Tiramisu med Nutella og syltede kirsebær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier