Marcipankonfekt og mokka-stykker

Sådan gør du

  • 1 Marcipankonfekt med ingefær (12-16 stk.)
  • 2 Rul marcipanen ud imellem 2 stykker bagepapir til et rektangel på ca. 10x24 cm.
  • 3 Kom tynde skiver af nougat på marcipanen (anvend evt. en ostehøvl).
  • 4 Hak de syltede ingefær fint, og drys dem på nougaten.
  • 5 Rul marcipanen til en pølse, og læg den i køleskabet i ca. 20 min.
  • 6 Skær marcipanpølsen i skiver på ca. 2 cm.
  • 7 Hak chokoladen, kom den i en skål, og smelt den over vandbad eller i mikrobølgeovn.
  • 8 Dyp marcipanstykkerne i chokoladen, sæt dem på et ark bagepapir, og pynt hvert stykke med syltet ingefær.
  • 9 Lad chokoladen størkne, og pak konfekten i en lufttæt boks.
  • 10 Mokka-stykker med chokolade (20 stk.)
  • 11 Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
  • 12 Kom fløden i en gryde, og bring den til kogepunktet.
  • 13 Tag gryden af varmen, og hæld den varme fløde ned i chokoladen.
  • 14 Rør til chokoladen er smeltet, og tilsæt marsala.
  • 15 Sæt trøffelmassen i køleskabet til den er stivnet let og ligner nutella i konsistensen.
  • 16 Ælt marcipanen med stærk kaffe, og rul den ud i 2 ens firkanter af ca. ½ cm’s tykkelse.
  • 17 Smør trøffelmassen på marcipanen, og læg det andet stykke marcipan på toppen.
  • 18 Sæt konfekten i køleskabet i 25 min.
  • 19 Skær marcipanstykkerne i trekanter, og pynt med lidt grofthakkede valnødder.
  • 20 Pak konfekten i en lufttæt beholder, og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig i 4-5 dage.
  • {{recipeDoneText}} Marcipankonfekt og mokka-stykker

Opskriften er udviklet af