Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Pisk fløden let stiv.
  • 2 Pisk æggeblommer, flormelis og vanillekorn helt stift og luftigt.
  • 3 Læg husblassen i blød i koldt vand.
  • 4 Vend mascarponen i æggemassen.
  • 5 Hvis creme fraiche anvendes i stedet for, skal den piskes stiv ligesom flødeskum.
  • 6 Pres husblassen fri for væde og smelt den ved lav varme eller over vandbad.
  • 7 Tag ca. en deciliter af æggemassen fra og bland den smeltede husblas heri.
  • 8 Bland det med resten af æggemassen.
  • 9 Bland kaffe, saften af en citron og rom og gem denne lage.
  • 10 Vend flødeskummet og æggemassen sammen.
  • 11 Dyp ladyfingers eller makroner i kaffelagen og læg dem i bunden af fire små patentglas.
  • 12 Drys med kakao og hæld lidt af tiramisumassen over.
  • 13 Gentag denne proces, indtil der ikke er flere ladyfingers eller mere creme tilbage.
  • 14 Sæt glassene på køl et par timer før servering.
  • 15 Tiramisuen kan også anrettes i én skål af passende størrelse –portionen er beregnet til 4 personer.
  • {{recipeDoneText}} Tiramisu på patentglas

Opskriften er udviklet af