Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing

Sådan gør du

  • 1 Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
  • 2 Kalveleveren skæres i tern.
  • 3 Olien varmes på en pande og leverstykkerne brunes.
  • 4 Porren skæres i tynde skiver og tilsættes.
  • 5 Ansjoserne hakkes fint og tilsættes sammen med citronskal og hvidløg.
  • 6 Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes i kog.
  • 7 Fløden røres sammen med majsstivelse og tilsættes.
  • 8 Retten bringes i kog og smages til med salt og peber.
  • 9 Broccolibuketter koges ca. 3 min i letsaltet vand og afdryppes.
  • 10 Olie, kapers, salt og peber røres sammen og hældes over broccolien.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing

Opskriften er udviklet af