Grønkål, hvidløg opskrifter
Vegansk sandwich med friteret tofu
Pasta arrabbiata med chili og tomat
45 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Fuldkornspizzasnegle
1 t, 20 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Koreansk-inspirerede pandekager med forårsløg og kimchi
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Blomkåls-popcorn
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med feta
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Parmigiana di melanzane
Wok med hakket kylling
35 min.
Marinerede grøntsager
20 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Sommerens salat
15 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.