Grønkål, hvidløg opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Grøn Gazpacho
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Chili sin carne
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Sauté-skiver med krydrede tomater
30 min.
Krydret skinkemignon
1 t, 15 min.
Pastasauce med linser
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Grov æblekompot med ingefær
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Kylling tikka masala med æbler
Honningglaseret svinemørbrad og chorizospyd
Linsebøffer med stegte grøntsager
35 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.