Fritata med kartofler grønne bønner og tomatsalat opskrifter
Kåldolmere med hakket oksekød
Bagte øko rødder og beder orange i frø
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Økologisk salatdressing med druer, agurk og mynte
Øko squash med enebærsvampe på hvide bønner
Økologisk æggesalat
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Økologisk hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
1 t, 30 min.
Økologisk kyllingeragout
Hurtig øko kimchee med surt og sødt
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Økologiske røgede gedekugler i krydderier og hasselnødder
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Kylling i hyldeblomst med grønt og kartofler
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Grillet skinkemignon og marinerede rødder
1 t
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler
1 t
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.