Fransk rødvinskylling opskrifter
Fransk æblekage
40 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Wienersalat
15 min.
Salat af ingridærter, sæsonens grønt og fransk dressing
Confit af andelår
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Tapastallerken med 3 slags artiskokker
50 min.
Fransk-inspireret kyllingesuppe med estragon, kartofler og flute
40 min.
Flødeparfait med brændte mandler
Morgenmadsvaffel med bacon, blåbær og appelsin
15 min.
Salade Nicoise
Coq au vin med rustikt brød
2 t
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Fransk salat med butterbeans, æg og tun
Charcuteri med selleriremoulade
20 min.
Linguini i cremet svampesauce
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Pæretærte med marcipan og chokoladeskum
2 t, 30 min.
Platte med anderillette af rester fra andestegen
Holms kokkeskole: Porcheret æg
15 min.
Pain au chocolat