Fransk postej med opskrifter
Charcuteri med selleriremoulade
20 min.
Grillet ratatouille
30 min.
Brioche på klassisk, fransk manér
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Muslinger a la creme
Chateaubriand med Pommes Anna
Wienersalat
15 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Pæretærte med marcipan og chokoladeskum
2 t, 30 min.
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Salat af ingridærter, sæsonens grønt og fransk dressing
Morgenmadsvaffel med bacon, blåbær og appelsin
15 min.
Holms kokkeskole: Porcheret æg
15 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Boeuf bourguignon
50 min.
Linguini i cremet svampesauce
Cordon bleu med comté
Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage
Hvidvinspunch
Kakaomacarons med karamelfyld
Mimosa
Croque monsieur
Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer