Fransk postej med opskrifter
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Æble-rabarbermarmelade
40 min.
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Grønkålssalat med æble og tranebær
Sød-sur østersølaks med rugbrødskrymmel
Kylling á la bonne femme
1 t, 10 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Kalveschnitzler i svampesauce med franske ærter
30 min.
Bagt kylling i salt skinke med franske ærter og ovnbagte kartoffeltern
45 min.
Kakaomacarons med karamelfyld
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Pistaciemacarons med citron
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Fransk æblekage
40 min.
Fransk grønærtesuppe
1 t
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Wienersalat
15 min.
Salat af ingridærter, sæsonens grønt og fransk dressing
Confit af andelår
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Tapastallerken med 3 slags artiskokker
50 min.