Forretter til buffet opskrifter
Fransk grønærtesuppe
1 t
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner i karry med marineret melon
20 min.
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Græskarsuppe med tranebær
Ovnstegt roastbeef
3 t
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Grøntsagsfad med gulerødder, grønkål og tofu
35 min.
Bruschetta med gedeost og nektarin
Cremet svampetoast
Blomkåls-popcorn
Asparges almondine
Aspargestærte med fetacreme
Klassisk rejecocktail
Spicy kikærter
Pastinakfritter med dip
Sprøde filotrekanter med feta og spinat
Chili sin carne med to slags bønner og mørk chokolade
30 min.
Stegt fisk og bulgursalat med råsyltet rabarber
1 t, 5 min.
Linsesalat med fersken og serranoskinke
20 min.