Hov, der er sket en fejl. Læs mere
her
Forretter til buffet opskrifter
Dolmere med bulgurpilaf
1 t, 30 min.
Ærtedip på knækbrød
Dampet spidskål med bacon
Porchetta/rullesteg med svampe, citron, rosmarin og kartofler
Grillede store rejer på spyd med spæde salater og dildcreme
30 min.
Grissini med avocadodip og frugtspyd
1 t, 20 min.
En tur med grisen i Beijing
45 min.
Fyldte æg med ørredrogn
Caesar salat i glas med smørristet brød
30 min.
Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde
Ovnstegte laksefileter med limesmør og sommersalat
30 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Wrap med brieost og lufttørret skinke
15 min.
Okonomiyaki
Nigiri sushi
California rolls
Tigerrejer med limedressing
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Courgette-nøddepostej
1 t
Grillet hummer med rød peberfrugt
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost
10 min.