Forretter til buffet opskrifter

Blomkåls-popcorn
Lakseside i ovn
40 min.
Blinis med røget laks
Røget laks med broccoli og skyrcreme
15 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Sommerens salat
15 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Avocado og ærtedip
Amerikansk Caesar Salad
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Quinoa med tomater og tørrede figner
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Krydrede butterdejsstænger
15 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej i filodej
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fivespice-krydret andesteg
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495