Forretter til buffet opskrifter
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Nem tunmousse
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce
Mini-smørrebrød
45 min.
Gratinerede rejer
35 min.
Saftig bagt laks med sesam og soya
Vegetar grillspyd
15 min.
Frisk rejesalat med grønne asparges
Avocado og ærtedip
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Vandmelonsalat med feta
15 min.
Grøn melon-gazpacho
Steaksalat med sursød dressing
Fennikel-æblesalat
Filodejsposer med skaldyr
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Stegte sild med persillesovs
20 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Laks med krebsesalat
California rolls
Nem sushi
Rimmet laksetatar med sennepskarse