Forretter til buffet opskrifter
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Steaksalat med sursød dressing
Brød- og hvidløgssuppe
Syltede rødløg med sort peber
15 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Brownies med mandler
30 min.
Italienske kalveruller
25 min.
Laks med krebsesalat
Nem tunmousse
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
Brombærtærte med chokolade
Små majspandekager med rejesalat
Filorulle med champignoner
30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Linguini i cremet svampesauce
Julesild med sherrymarinade
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.