Forretter med fisk og skaldyr opskrifter
Muslinger a la creme
Gazpacho
25 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Appelsinsild
15 min.
Enebærsild
20 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Guldsuppe med linser
40 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Stegt torsk med ratatouille
40 min.
Grillet knurhane eller ørred
Rørt laksetatar
20 min.
Stegt rødkål og rejer
10 min.
Hapser
Gorgonzola med druer i balsamico-sirup
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Rejetærte
15 min.
Fjordrejebisque
Tunmousse
1 t
Hellefisk med et strejf af jul
Laks med lynstegte grøntsager
Bruschetta med 3 slags topping
30 min.
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Tomattærte med gedeost
1 t