Tomattærte med gedeost

Sådan gør du

  • 1 Fedtstoffet smuldres i melet.
  • 2 Salt og vand tilsættes og dejen samles hurtigt.
  • 3 Lægges i køleskabet i ca. 1 time.
  • 4 Dejen rulles tyndt ud, så den passer til en tærteform (ca. 24 cm).
  • 5 Bunden prikkes med en gaffel og forbages midt i ovnen ved 200° i ca. 10 min.
  • 6 Løgene skæres i skiver, æblerne skrælles og skæres i tern.ognbsp; Løg, æbler og timian svitses i olien på en pande indtil de er bløde.
  • 7 Smages til med lidt salt og kommes i den forbagte bund.
  • 8 Osten fordeles på løgblandingen. Tomaterne skæres i skiver og fordeles på osten.
  • 9 Tomaterne drysses med salt og peber og tærten stilles i ovnen i ca. 35 min. Tages ud og serveres lun med salat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Tomattærte med gedeost

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier