Bruschetta med 3 slags topping

Nøglehulsmærket opskrift

Sådan gør du

  • 1 Rist skiver af ciabatta på en brødrister. Fordel rejer og citronbåde på 4 af skiverne.
  • 2 Kom afdryppede kikærter i en blender eller foodprocessor og mix dem til en jævn masse med de øvrige ingredienser. Smag til med ½ tsk salt og peber og evt. ekstra citronsaft. Fordel hummus på 4 af brødskiverne.
  • 3 Kom avocadokødet i en blender eller foodprocessor. Skær forårsløg, renset jalapeno, hvidløg og den lille tomat i mindre stykker og kom også det i. Mix det hele sammen. Krydr med ½ tsk salt. Fordel guacamole på 4 af brødskiverne og pynt med tomatbåde.
  • 4 Spis gulerodsstænger og pærebåde til.
  • {{recipeDoneText}} Bruschetta med 3 slags topping

Tip

Du kan bruge tørrede kikærter. Udblød 100 g kikærter 10-12 timer i koldt vand tildækket. Hæld vandet fra. Kog dem i friskt og usaltet vand 45-60 min. Afdryp dem i en sigte. Du kan krydre hummusen med ½ tsk ekstra salt, hvis du bruger de hjemmekogte kikærter, da kikærter på dåse er tilsat

Opskriften er udviklet af