Laks med lynstegte grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
  • 3 Halvér 1 limefrugt, og skær den derpå i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
  • 4 Bag laksen 12-15 min. i ovnen.
  • 5 Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
  • 6 Skær peberfrugterne i strimler.
  • 7 Varm olien op på en pande eller wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring.
  • 8 Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
  • 9 Servér laksen og de lynstegte grøntsager med bulgur, ris, brune ris eller couscous og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Laks med lynstegte grøntsager

Tip

Kan du lide det stærkt, kan du servere friskhakket chili eller chilisauce til grøntsagerne. I stedet for laks kan du anvende ørred

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier