Stegt torsk med ratatouille

Sådan gør du

  • 1 Ovnen tændes på 225 grader.
  • 2 Aubergine, løg, hvidløg, peberfrugt og squash skæres i tern og tomater skæres i halve.
  • 3 Auberginen lægges på en bageplade med bagepapir, dryppes med 2 spsk olivenolie.
  • 4 De bages i ovnen i 15-20 min. til de er blevet brune i kanterne.
  • 5 Imens steges løgene i 1-2 spsk olivenolie i en gryde ved jævn varme i ca. 5 min.
  • 6 Tilsæt hvidløg, peberfrugt og squash og steg i ca. 10 min. til de er møre.
  • 7 Til sidst kommes tomater og auberginer i retten, der steger yderligere i 2-3 min.
  • 8 Krydr med salt, peber, citronsaft og basilikum.
  • 9 Mens ratatouillen steger færdig, laves torsken:
  • 10 Skær fileten ud i 4 portionsstykker.
  • 11 Hæld 2 spsk olivenolie på en varm pande og steg torsken i 4 min. på hver side.
  • 12 Krydr med salt og peber.
  • 13

    Anretning

    Anret en tallerken med ratatouille og stegt torsk og servér med et stykke godt italiensk brød.
  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med ratatouille

Tip

Ratatouille kan bruges som tilbehør til mange forskellige retter, fx til stegt lammekød eller kylling.

Opskriften er udviklet af