Grillet knurhane eller ørred

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen. 
  • 2 Skyl og vask fiskene, og tør dem godt.
  • 3 Skær limefrugterne i både.
  • 4 Læg 1 spsk hakkede tomater, som er vendt i olie, ind i hver bug sammen med hakket hvidløg og limebåde.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Kom fiskene i en dobbelt-rist, og grill dem i 4-5 min. på hver side, afhængig af grillens varme. Kan evt. grilles ved indirekte varme under låg. Beregn da yderligere 4 min.  
  • 7 Servér med nye kartofler og sprød salat.  
  • {{recipeDoneText}} Grillet knurhane eller ørred

Tip

Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.

Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier