Forretter med astikok opskrifter
Jomfruhummer consommé med svineskank, ravioli og selleriskum
7 t
Slagskibs-sushi
Indbagt tærte med rødkit-ost
Quinoa med tomater og tørrede figner
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Pastinakfritter med dip
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Cremet svampetoast
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Bagt laks med knoldselleripuré, sprøde tern af persillerod
Klassisk rejecocktail
Bruschetta med ristede svampe og hvidløg
15 min.
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Pasta med grillet laks og citrussauce
Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Blomkåls-popcorn
Kåldolmere med svamp og okse
Vegetar grillspyd
15 min.
Sushi med krebsehaler
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Nem sushi
California rolls