Forretter med astikok opskrifter
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Kold tomat-appelsinsuppe
15 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip
30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Stegt Bøf og Broccoli
20 min.
Svinefalafel med mangochutney
Sur-sød fiskesuppe
15 min.
Grillede tigerrejer på salatseng med risnudler
30 min.
Hjorte stir fry med efterårsgrønt
Sushi med tunfisk og purløg
45 min.
Julefrokosten: 3 x julesild
Surkålsdolmer med oksekød og røget flæsk
Ris med lynstegt kål og laks
Vintersalat
Risotto med lynstegt kål og citron
Cremet mandelsuppe
35 min.
Løgsuppe med linser
40 min.
Skinke på ristet rugbrød med forårspickles og krydderurter
15 min.
Andebryst i Teriyakisauce – med kokosrisotto
45 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Tyrkisk kød- og linsesuppe