Forretter med astikok opskrifter
Aspargestærte
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Sprøde ruller af kål med chiafrø og citron
10 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Asparges almondine
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Nytårsforret
30 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Aspargestærte med fetacreme
Rørt laksetatar
20 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Emma Martiny
Tre forretter på grillen
30 min.
Gourministeriet
Klassisk rejecocktail
Spicy kikærter
Pastinak fritter med dip
Blinis med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche
35 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Linguini i cremet svampesauce
Pastasalat med citrondressing og rejer
Pasta med ærter i cremet sauce