Fond opskrifter
Svinekæber med champignon og øl
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Stegt kalvemørbrad med sauce
1 t
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Kalvemedaljoner med parmesankrydret kartoffelmos
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Rosastegt kalveculotte
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Flæskesteg med sprøde svær og brun sovs
2 t
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Cremet ærtesuppe med hvidvin
Sovs til and eller steg
15 min.
Kylling i karry med grøntsager og laurbærblade
1 t
Oksegryde med svampe
1 t, 30 min.
Stuvet kål
30 min.
Sovs til flæskestegen
15 min.
Ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Butter chicken
12 t