Flæskesteg marinerede kartofler bønner kapers opskrifter
Kartoffelpizza med rosmarin
30 min.
Spidskålssalat med svinekoteletter
30 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Pasta i fad med feta og cherrytomater
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Glutenfri burger
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Kødboller i stærk tomatsauce