Fennikel og rødløg opskrifter
Kylling one pot med rødder og oliven
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce
1 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.