Traditionel, mexicansk chili con carne - blot uden kød. Derfor hedder denne ret Chili sin carne, som betyder "chili uden kød". 

Sådan gør du

  • 1 Kog bønnerne hver for sig, til de er møre.
  • 2 Lad dem dryppe af i en sigte.
  • 3 Sautér løg, hvidløg, gulerod og selleri i olie i en stor gryde.
  • 4 De skal ikke tage farve, men steges lidt under omrøring.
  • 5 Tilsæt tomatpuré, chipotlepaste, oregano, spidskommen og koriander, og lad det stege lidt med.
  • 6 Tilsæt vand, og lad det hele koge i 8-10 minutter, til grøntsagerne er møre.
  • 7 Blend dem med en stavblender.
  • 8 Rist peberfrugter, squash og majskerner i lidt olie.
  • 9 Kom dem i gryden sammen med tomater, bønner og vand, og lad det simre i 10 minutter.
  • 10 Smag til med salt, peber og sukker, og servér straks med cremefraiche, koriander, løg, lime og brød.
  • 11 Du kan godt bruge dåsebønner til denne ret.
  • 12 Brug i alt 2 dåser, f.eks. sorte, kidney-, blackeyed peas, hvide eller pintobønner.
  • 13 Husk at skylle dem inden brug!
  • {{recipeDoneText}} Chili sin carne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier