Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler

Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler

Saftige hotdogs med krydret fyld af pulled pork. Brug gerne en rest til at lave retten.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft. Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol, og lun det i ovnen, evt. sammen med hotdogbrødene, i ca. 20 min.
  • 2 Skær agurken i lange, tynde strimler med en tynd- eller kartoffelskræller, og vend dem med hvidvinseddike, salt og koriander. Lad agurkerne trække i min. 10-15 min.
  • 3 Del løgene i ringe, og vend dem forsigtigt i mel iblandet salt og peber.
  • 4 Varm imens olien i en sauterpande eller kasserolle, så den når ca.160-180 grader.
  • 5 Server hotdogbrødene fyldt med den lune pulled pork, toppet med syltede agurker og ristede løg.
  • 6 Tilbehør: hjemmelavet barbecuesauce, mayonnaise, sennep osv.
  • {{recipeDoneText}} Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler

Tip

Brug fennikel i stedet for agurk, det giver ekstra sprødhed, og den anisagtige smag går godt til svinekødet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier