Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter

Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter

En krydret og frisk frokost med masser af C-vitaminer. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skæl appelsinerne, og skær dem i skiver
  • 3 Pil løgnene, og skær dem i tynde skiver
  • 4 Læg hasselnødderne på en kold, tør stegepande
  • 5 Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
  • 6 Vask krydderurten og hak den
  • 7 Læg appelsinskiverne på et fad, læg de tynde skiver løg ovenpå
  • 8 Drys hasselnødder og krydderurter over salaten
  • 9

    Servering:

    Del salaten i fire: 20 procent til hvert af barn og 30 procent til hvert voksen. Server en stor eller to små fuldkornsbolle(r) til hver person.

  • {{recipeDoneText}} Appelsin med rødløg, hasselnødder og friske krydderurter

Tip

Brug de friske krydderurter du bedst kan lide, og som du har i huset. Du kan også servere rugboller til salaten.

Opskriften er udviklet af