Lammetagine med fennikel

Krydret tagine med lam som i Nordafrika. Server den med couscous, mandler og mynte og drøm dig til Marokko på en tirsdag aften. 

Sådan gør du

  • 1  Varm olien i en stegegryde. Brun kødet over middel til høj varme i 10 min. så alle sider er gyldne. Tag kødet op, og brun grøntsager og krydderier i 3-4 min.  
  • 2  Tilsæt tomater, 2 dl vand og abrikoser. Kog op. Læg kødet i. Drys med et nip salt og lidt peber, og lad retten simre i ca. 3 timer, til kødet næsten falder af benet.  
  • 3 Tag kødet op, og kog evt. saucen ind over middel til høj varme. Smag den til med salt, peber og evt. lidt sukker.  
  • 4 Server tagine med couscous, og drys med mynte og mandler.  
  • {{recipeDoneText}} Lammetagine med fennikel

Opskriften er udviklet af