Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pil og hak løget.
  • 2 Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
  • 3 Halver peberfrugt, fjern frøstole og skær peberfrugt i strimler.
  • 4 Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i både.
  • 5 Læg æblerne i en skål med koldt vand.
  • 6 Skær kødet i mindre stykker.
  • 7 Varm olien i en gryde og svits løg, chili og kylling heri.
  • 8 Tilsæt presset hvidløg, tikka masala, peberfrugter og flåede hakkede tomater. Lad kyllingen simre under låg i ca. 5 minutter.
  • 9 Tag æblerne op af det kolde vand og tør dem godt.
  • 10 Kom æblerne i gryden og lad det simre i yderligere ca. 5 minutter.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12

    Servering

    Server kylling tikka marsala med kogte ris, yoghurt, mynte og fladbrød.
  • Så er det spisetid! Kylling tikka masala med æbler

Tip

Køber du en færdig tikka masala-pasta, er retten hurtig at lave. Med masser af æbler smager det fantastisk. Server med ris, fladbrød og en skefuld yoghurt. Du kan også lave din Tikka Masala pasta selv 1 rødløg 1 rød chili 2 tsk hele koriander 2 tsk hele fennikelfrø 2 tsk hel spidskommen 3 kardemommefrø 2 spsk ekstra jomfruolivenolie 2 fed hvidløg 1 spsk friskrevet ingefær 1 dl tomatpure 1 dåse hakkede tomater Pil og hak løget. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien. Stød krydderierne i en morter. Varm olien i en gryde og svits løg og chili heri. Tilsæt presset hvidløg, krydderier, ingefær, tomatpuré og hakkede tomater. Herefter tilsættes kødet.

Opskriften er udviklet af