Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter

Glem alt om klistrede pastasalater. Denne kolde pastaservering er frisk og let i smagen. Dressingen er tyndere end de gængse og giver en god, syrlig smag til de friske grøntsager og skaldyr.

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad pastaen køle helt af.
  • 2 Lav imens dressingen ved at piske mayonnaisen sammen med kærnemælken lidt ad gangen. Smag til med tabaso og citronsaft.
  • 3 Skær fennikel og radisser i tynde skiver, brug gerne et mandolinjern.
  • 4 Vend pasta, fennikel, radisser, skaldyr og urter med dressingen. Smag til med salt, peber og evt. mere kærnemælk, citronsaft og/eller tabasco.
  • 5 Drys med urter og server.
  • {{recipeDoneText}} Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier