Sådan gør du

  • 1 Dup kyllingekødet tørt, skær det i 3 – 4 cm store tern og drys dem med salt og peber.
  • 2 Varm olien i en wok og sauter karrypastaen heri.
  • 3 Kom kyllingekødet i wokken og brun det under omrøring.
  • 4 Bland løg og peberfrugter ved og steg videre under omrøring i nogle minutter.
  • 5 Tilsæt kål og steg er par minutter.
  • 6 Tilsæt kokosmælk og lad det hele snurre til kødet og grønsager er møre, grønsagerne må stadig gerne ha´ lidt bid.
  • 7 Smag til med yderligere salt, peber og karrypasta og server med frisk koriander, ris eller ægnudler.
  • {{recipeDoneText}} Wok med kylling og kål

Tip

Kalkunkød kan bruges i stedet for kylling.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier