Farsbrød med bagte løg og kartofler opskrifter
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Tagine med lam og græskar
2 t
Stegt andebryst i appelsin og ingefær
30 min.
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Frugtbrød
Æbleflæsk med øl og hyben
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Bagels med abrikoser
40 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Rødbede-pære relish
Kyllingeragout
Chili sin carne
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Sauté-skiver med krydrede tomater
30 min.
Krydret skinkemignon
1 t, 15 min.
Pastasauce med linser
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.