Farsbrød med bagte løg og kartofler opskrifter
Wok med hakket kylling
35 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Kammuslinger på salat
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Focacciabrød med oregano og parmesan
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pasta med svinekød og rosmarin
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Kødboller i stærk tomatsauce
Foccacia med mandler og basilikumsolie
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Culotte med æble-mynte sambal
Karamelliseret rødløgschutney
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.