Farsbrød med bagte løg og kartofler opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan skærer du nemt løg
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.