Farsbrød af kalv og flæsk med rodfrugter opskrifter
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Kyllingeragout
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Græskarsuppe med belugalinsetopping og cherrytomater
50 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Spicy ketchup
Meyers boller i karry med fløde og masser af karry
2 t
Forloren hare med bacon
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Cremet grøntsagssuppe med cashew
Luksus: Frikadeller
30 min.
Stegt spejlæg med torskerogn
15 min.
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Nem chili con carne med bagte hvidløg
Boller i karry med hakket svinekød, gulerødder og æble
Thaisalat med ingefær, mango og kalv
30 min.
Sprød kyllingesalat med skorzonerrødder
Biksemad med æbler
30 min.
Frikadeller med råsyltet kål og små kartofler
40 min.
Stegt flæsk med øl og sennep
30 min.
Æbleflæsk med friske æblestykker
30 min.
Pandestegt andebryst med rodfrugter og appelsin
30 min.
Holms karbonader
30 min.