Farsbrød af kalv og flæsk med rodfrugter opskrifter
Minestrone med svinekød og grøntsager
45 min.
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Fiskeburger med rodfrugtfritter
1 t
Frikadeller af svinekød med tilbehør - klassisk
1 t
Fyldig salat med honningdressing og sesam
20 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Boller i karry med brune ris, broccoli og mangochutney
40 min.
Pastasalat med frikadeller
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med gule beder og kikærter af Anna Kjær Voss
Salat med sødekartoffel og artiskokhjerter af Julia Prokopenko
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Bagt selleri-pizza med portobello svampe, fetaost og urter
Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Klimagladere brændende kærlighed med rodfrugtmos
1 t
Klimaglad suppe med rødderne
Klimaglade koteletter i fad
1 t, 30 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Små rodfrugttærter med grønkålschips og Vesterhavsost
1 t, 8 min.
Brunede kartofler
30 min.