Enebærgryde med grønne bønner og bagt kartoffelmos opskrifter
Varme jordbær serveret med pandekager
Koldhævede squashboller med solsikkekerner
Æblemedaljer
15 min.
Indbagt tærte med rødkit-ost
Figen- og oliventapanade med ingefær
15 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Key lime pie
6 t, 20 min.
Salat af nye kartofler, asparges og rapsmayo
Blomkål med citroncreme, ristede mandler og estragon
2 t
Bedstefars skæg med marcipan, citron og hindbær
45 min.
Edamame-tempura med sushiris
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Claus Holms nemme aspargessuppe
45 min.
Fisk i fad
Indbagt fasanfilet
Vildtfilet med vilde svampe, løg og balsamico
Pastinakbrød
Hasselnøddebund med hindbærcreme
2 t, 30 min.
Rabarbercrumble med hasselnødder
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli
15 min.
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Bagt græskar med risotto og torsk