Det store morgenmadsbord opskrifter
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Fuldkornscrumble
30 min.
Byg et bæltedyr
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Grillede grøntsagssticks med portobello-svampe og tomater
20 min.
Vegetar grillspyd
15 min.
Grillede aubergine med persille, hvidløg og feta
45 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Chili con carne
45 min.
Cookies med chokoladeknapper
30 min.
Ciabattaboller
Kylling i karry
20 min.
Kærnemælksboller med sesam - koldhævede
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Lasagne
Bloody Mary
15 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Mørbradgryde
45 min.
Bløde boller - bamseboller
2 t
Fuldkornsrisotto med græskar og salvie
Hveder
2 t, 30 min.