Cookies med chokoladeknapper

De lækreste cookies, du nogensinde kommer til at spise. Hvis du lader dem vente på køl, bliver de bedst.

Sådan gør du

  • 1 Bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt, og sigt det over i en skål. 
  • 2 Pisk smør, brun farin og sukker lyst og luftigt – næsten 5 minutter – i en anden skål. Tilsæt æg til smørblandingen, og pisk videre. Rør melblanding i smørblandingen, og rør det hele godt sammen. 
  • 3 Tilsæt chokoladeknapper og hakket chokolade. Vend det kun lige sammen. Kom massen i en skål eller lufttæt beholder. Sæt dem i køleskabet en halv time – eller natten over.
  • 4

    Efter køl

    Form kugler på størrelse med golfbolde af dejen. Placer højst 6-9 cookies på en bageplade. De flyder meget ud når de bager. Bag dem i ca. 15-20 minutter ved 180 grader.
  • 5 Server evt. kagerne som et tårn, hvor kagerne er bundet sammen med et bånd.
  • {{recipeDoneText}} Cookies med chokoladeknapper

Opskriften er udviklet af