Bresaola salat stegte svampe sproede jordskokker opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pomelosalat
30 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake
15 min.
Tortilla med 4x løg
20 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler
15 min.