Braiseret lammeskank med ris opskrifter
kylling i kokos-chili sauce
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Sushi-kræmmerhuse
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Saftig bagt laks med sesam og soya
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Sennepskylling
50 min.
Kålsalat og kyllingewok
Flyvende Jacob
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kylling tikka masala med æbler
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Chili
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
1 t
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.