Blomkålsremoulade rugbrødsvendte fiskepinde 1 opskrifter
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Laks med spidskål og tomatsalsa
25 min.
Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing
Salat med majs, oliven og kylling
Anna’s kyllingefad
1 t, 15 min.
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Sennepskylling
50 min.
Bagte kartofler med dip, salat og fredagskylling
Kålsalat og kyllingewok
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Sardiner med chermoula
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Forårsbrunch 2.0
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Ungarsk gullaschsuppe
2 t
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta
45 min.
Makirulle med laks
Avocado og ærtedip
Rullepølse
3 t, 30 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.