Blomkålssuppe radiser karse opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Efterårssalat med rejer og grønkål
15 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Claus Holms cremede aspargessuppe
30 min.
Kartoffelsalat med rygeost og sprøde rugbrødschips
20 min.
Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler
35 min.
Sprødt rugbrød med rygeost og sprængt oksebryst
10 min.
Sprød tomatmad
10 min.
Saftige grillpølser og kartoffelsalat med rygeost
30 min.
Æggekage med rygeost og røget medister
30 min.
Bagte æg med laks og sprødt brød
25 min.
Luksus: Smørrebrød
20 min.
Blomkålssuppe toppet med dild og sprød serranoskinke
30 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Karbonader i svøb med sprøde grøntsager og cremefraichedressing
30 min.
Sprød salat med kylling, bacon, ananas og karrydressing
30 min.
Steak med rødbedesalat
45 min.
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Kold porchetta med kartoffelsalat
20 min.
Lammegryde med bacon, asparges og rabarber
20 min.