Kartofler med rygeost
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hvis ærterne er frosne, tøs de op.
  • 2 Kartoflerne koges, afkøles og pilles. De skæres i skiver.
  • 3 Blomkålen deles i små buketter.
  • 4 Radiserne skæres i tynde skiver.
  • 5 Purløg klippes fint.
  • 6

    Creme

    Limen halveres og presses.
  • 7 Limesaften røres sammen med de øvrige ingredienser og smages til.
  • 8 Kartofler, grøntsager og creme blandes forsigtigt sammen.
  • 9 Der smages til med salt og peber.
  • 10

    Servering

    Kartoffelsalat med rygeost serveres til f.eks. grillet fisk eller fjerkræ og evt. salat.
  • {{recipeDoneText}} Kartofler med rygeost

Tip

Syrnet mælkeprodukt med højst 0,7% fedt kan anvendes i stedet for græsk yoghurt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier