Beauvais' wienergryde er frikadeller med kartofler, gulerødder og hvidkål opskrifter
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Lasagne med hjemmelavet bechamelsauce
2 t
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Gulerodsbrud
Moussaka
30 min.
Spaghetti bolognese med bælgfrugter
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med feta
Spidskålssalat med æble og mandler
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Friske forårsruller med sesamstegte svampe
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager