Bagte kartofler med dip, salat, og fredagskylling opskrifter

Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Sandwich med bagt aubergine, hummus og mozzarella
3 t
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Bagte pærer med rosmarin, hvid chokolade og cremefraiche
Knasende god blomkålssalat med hasselnødder
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Bløde fødselsdagsboller
1 t, 15 min.
Spidskålssalat med hvedekerner og æbler
Moussaka
30 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Fuldkornstortilla med kylling, aubergine og to slags salsa
Hasselback butternutsquash med honning & valnødder
1 t, 20 min.
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med feta
Spidskålssalat med æble og mandler
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Spidskålssalat med mormordressing
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495