Bagte kartofler med dip, salat, og fredagskylling opskrifter
Kold kyllingesalat med jordbær og squash
45 min.
Hasselnøddebund med hindbærcreme
2 t, 30 min.
Rabarbercrumble med hasselnødder
Bøf Stroganoff med selleri
2 t
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Frokostsalat med smørstegte kantareller og nye kartofler
Lækker nem laksesalat
15 min.
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Salat med hindbær, rødbede og valnødder
Bagt græskar med risotto og torsk
Grønkålssalat med æbler
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Bacon-øl kål
20 min.
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Knækbrød med havregrød
50 min.