Børn aftensmad opskrifter
Keema
Sardiner med chermoula
Kartoffelsalat med rød pesto
20 min.
Torsk bagt i bagepapir med citron, basilikum og tomat/squash salat
Røget oksehøjreb med kornotto
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Spicy gullash
30 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Oksehaler
3 t
Kødboller i tomatsauce (krydret)
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Laks med edamamebønnemos og salat med hindbær
40 min.
Focaccia med kartoffel og rosmarin
Focaccia med feta og tomat
Spyd med kylling og oksekød
30 min.
Courgettegratin
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Pasta med broccoli og pinjekerner
Salat med stegt andelever
Grøn kartoffelsalat med asparges og ærter
Kylling tikka masala med æbler
Kyllingebryst på spinat
30 min.