Aftensmad med melon og fisk opskrifter
Chili con carne med svine- og oksekød
Kålsalat med svinemørbrad
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Hakkebøf med chorizo, perlespeltotto og basilikum
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Limemarineret andebryst med nudler og spinat
1 t
Laks med urtefars
30 min.
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Kold tomat-appelsinsuppe
15 min.
Indiske lammespid
15 min.
Hot kinesisk inspireret ret med rejer og grøntsager
30 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip
30 min.
And på indisk med kokoskål
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Yoghurtmarineret kylling på couscousbund
30 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.