1 portion grunddej opskrifter
Pærecrumble med mandler og havregryn
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Glutenfri burger
Hvedekernesalat
10 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Rugbrød med hummus og skinke
Hurtigt krydret øko brød til mad
Pølsehorn
Rullepølse
3 t, 30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Bønnesalat med æbler
30 min.
Daube på svinebov
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Æggemad med agurk og tomat, voksen
Rugboller med chokolade
Forårsbrunch 2.0
Ristet råkosttoast
5-gryngrød
Kartoffelmos med kylling i karry
Grove ærteboller
Pink snegle
Pølsehorn med fuldkorn